Cursussen

Zomerse salades

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Met een zonnetje op het balkon is de tijd aangebroken om de warme maaltijd weer eens wat vaker om te ruilen voor een koele frisse salade.

Salades zijn minstens zo veelzijdig als overige maaltijden. In salades kun je groentes, vis, vlees en kaas verwerken om maar enkele ingrediënten te noemen. De dressing kan bestaan uit bijvoorbeeld alleen olijfolie extra vergine, een vinaigrette of een mayonaisedressing met kruiden.

Een eenvoudige tomatensalade voor bij de pizza of een lekkere maaltijdsalade met pasta, varkenshaas, kappertjes en een saliemayonaisedressing. Dit zijn slechts twee voorbeelden van zomerse salades. Tijdens de cursus komen een insalata mista, pastasalade, vlees en vissalade aan bod.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 84,95 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.