Cursussen

Smaakvol Italië basiscursus

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Tijdens de vierweekse cursus Smaakvol Italië wordt ingegaan op de veelzijdigheid van de Italiaanse keuken en de basisprincipes van het koken. De regionaliteit en diversiteit van de Italiaanse keuken komen aan bod. Het centrale thema van “eenvoud” binnen de Italiaanse keuken zal handen en voeten gegeven worden.

Basiskooktechnieken, snijtechnieken, warenkennis, kwaliteit van (Italiaanse) ingrediënten, keukenorganisatie en hygiëne zullen ook behandeld worden. Natuurlijk worden er door u elke week lekkere Italiaanse gerechten bereid. Deze eten we daarna gezellig samen op. Het omvattende concept van het stimuleren van uw persoonlijke ontwikkeling als kok staat ook hier centraal.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 159,95 euro pp. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.