Cursussen

Vegetarisch Italië

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Tijdens de vierweekse cursus Vegetarisch Italië wordt ingegaan op de vegetarische veelzijdigheid van de Italiaanse keuken. Voor een smaakvol gerecht is vlees of vis zeker geen noodzakelijke voorwaarde. Groente, kaas, noten, ei en peulvruchten zijn minstens zo smaakvol en veelzijdig, zoniet veelzijdiger.

Tijdens de cursus komen de regionaliteit en vegetarische diversiteit van de Italiaanse keuken aan bod. Het Italiaanse van de Italiaanse keuken zal worden uitgelegd. Natuurlijk worden er door u elke week lekkere Italiaanse gerechten bereid. Deze eten we daarna gezellig samen op. Het omvattende concept van het stimuleren van uw persoonlijke ontwikkeling als kok staat hier ook centraal.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt €154,95 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.