Asperge workshop

In Italië zijn asperges groen en in Nederland heten ze niet voor niets het witte goud. De ene groeit in het zonnetje en de ander groeit in het donker. Ze smaken echter totaal anders en hebben ook een andere structuur. Ik heb in de loop van de jaren veel nieuwe recepten gemaakt met zowel witte als groene asperges. Ik neem u mee op ontdekkingstocht om eens iets anders te bereiden, dan de klassieke asperge gerechten.
Op het menu staat:
- Witte asperge soufflé/Gorgonzola dolce
- Groene asperge risotto
- Witte asperge/tonijn/Mozzarella di Buffala/pesto ala Genovese
- Kalfsinvoltini/groene asperges/Mortadella/jonge Goudse kaas
Wat zijn versheidskenmerken en waar moet ik op letten bij de aanschaf van asperges? Waar moet ik bij elke soorten extra op letten bij de bereiding? Dit zijn uiteraard ook zaken die de revue passeren.
De kosten van de avond bedragen €62,50