Cursussen

Asperge workshop

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

In Italië zijn asperges groen en in Nederland heten ze niet voor niets het witte goud. De ene groeit in het zonnetje en de ander groeit in het donker. Ze smaken echter totaal anders en hebben ook een andere structuur. Ik heb in de loop van de jaren veel nieuwe recepten gemaakt met zowel witte als groene asperges. Ik neem u mee op ontdekkingstocht om eens iets anders te bereiden, dan de klassieke asperge gerechten.

Op het menu staat:

  • Witte asperge soufflé/Gorgonzola dolce
  • Groene asperge risotto
  • Witte asperge/tonijn/Mozzarella di Buffala/pesto ala Genovese
  • Kalfsinvoltini/groene asperges/Mortadella/jonge Goudse kaas

Wat zijn versheidskenmerken en waar moet ik op letten bij de aanschaf van asperges? Waar moet ik bij elke soorten extra op letten bij de bereiding? Dit zijn uiteraard ook zaken die de revue passeren.

De kosten van de avond bedragen €62,50

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.