Cursussen

Verse pasta

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus / workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan om contact met ons op te nemen. Wij zullen u informeren over deze cursus / workshop en uw vragen beantwoorden. Klik hier indien u direct wenst in te schrijven voor deze cursus / workshop.

Pasta is er in vele vormen en smaken, is ongelooflijk veelzijdig en kan op veel verschillende manieren worden geserveerd. Voor de echte pastaliefhebber gaat er niets boven verse pasta. Tijdens deze cursus verse pasta leert u de ins en outs van verse pastabereiding.

Voor de bereiding van pasta zijn er allerlei keukengereedschappen die het koken en opdienen vergemakkelijken. U gaat met die hulpmiddelen aan de slag die u (minimaal) nodig heeft om thuis pasta te bereiden, waaronder de traditionele handbediende pastamachine.

Tijdens de cursus leert u verschillende pastavormen te maken met de machine. Er wordt ook ingegaan op de techniek van het maken van pastabladen en het vullen van pasta.

De verse pasta combineert u met twee verschillende soorten Italiaanse sauzen, een pesto en een traditionele tomatensaus. De pastagerechten worden daarna aan tafel gezamenlijk genuttigd.

Kosten

Het prijs van de workshop bedraagt 48,50 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus / workshop. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.