Italiaanse vleesbereiding
Tijdens deze drieweekse cursus vleesbereiding leert u Italiaanse gerechten bereiden waarin vlees de hoofdrol speelt. In de Italiaanse keuken komt de eigen smaak van vlees heel goed tot zijn recht. Vlees zoals vlees behoort te smaken. Lekker en puur.
De bereidingswijzen sauteren, grilleren, pocheren en smoren worden behandeld. Zo maakt u de varkenshaas perfect rosé, blijft de kipfilet heerlijk sappig en wordt het stoofvlees boterzacht. Bovendien leert u de delicate smaak van vlees te combineren met typisch Italiaanse sauzen en garnituur.
De tijdens deze cursus opgedane kennis moet u in staat stellen om het bereidingsproces en eindresultaat te optimaliseren bij ieder ander vleesgerecht dat u maakt. De Italiaanse gerechten eten we na afloop van de cursusavond gezellig samen op.
Kosten
Het cursusgeld bedraagt 139,95 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.