Cursussen

Italiaanse vleesbereiding

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Tijdens deze drieweekse cursus vleesbereiding leert u Italiaanse gerechten bereiden waarin vlees de hoofdrol speelt. In de Italiaanse keuken komt de eigen smaak van vlees heel goed tot zijn recht. Vlees zoals vlees behoort te smaken. Lekker en puur.

De bereidingswijzen sauteren, grilleren, pocheren en smoren worden behandeld. Zo maakt u de varkenshaas perfect rosé, blijft de kipfilet heerlijk sappig en wordt het stoofvlees boterzacht. Bovendien leert u de delicate smaak van vlees te combineren met typisch Italiaanse sauzen en garnituur.

De tijdens deze cursus opgedane kennis moet u in staat stellen om het bereidingsproces en eindresultaat te optimaliseren bij ieder ander vleesgerecht dat u maakt. De Italiaanse gerechten eten we na afloop van de cursusavond gezellig samen op.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 139,95 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.