Cursussen

Meer met risotto

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Risotto is net zo Italiaans en veelzijdig als pasta. Veel Nederlanders hebben het al eens geprobeerd te maken, maar met wisselend succes. Goed bereide risotto is stevig en toch smeuïg, maar nooit papperig. Hoe je dit bereikt is niet voor iedereen even makkelijk of duidelijk. Over één ding is iedereen het eens; 18 minuten nadat de bouillon bij de rijst is gevoegd, is de risotto klaar om te worden geserveerd. Deze korte bereidingstijd maakt risotto een ideaal alternatief als u eens wat minder tijd heeft door de week.

Tijdens deze tweeweekse kookcursus leert u vijf nieuwe, originele en volstrekt verschillende risotto’s die uw gerechtsassortiment vergroten en u inspireren om zelf varianten of nieuwe risotto’s te verzinnen.

Gorgonzola risotto/zongedroogde tomaten en Knoflookrisotto/peer/Parmaham pakketjes zijn twee originele risotto’s die in ieder geval op het menu staan. De risotto’s eten we na bereiding gezellig met zijn allen aan tafel op.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 94,95 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.