Cursussen

Italiaanse visbereiding

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

In de Italiaanse keuken komt de delicate smaak van vis het best tot zijn recht. Vis zoals vis behoort te smaken. Lekker en puur. Tijdens deze drieweekse cursus visbereiding leert u Italiaanse gerechten bereiden waarin vis de hoofdrol speelt. Deze kennis stelt u in staat om ook bij ieder ánder visgerechtgerecht dat u maakt het bereidingsproces en eindresultaat te optimaliseren.

Gesauteerde Zalm, gepocheerde schol en zeebaars in zoutkorst bereidt u na afloop van deze cursus met gemak. U leert ook creatief te combineren met Italiaanse sauzen en garnituur, zoals limoenmayonaise of sinaasappelzeste met zwarte olijven. De Italiaanse gerechten eten we na afloop van de cursusavond gezellig samen op.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 149,95 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.