Cursussen

Anti-pasti & Dolce

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Tijdens de tweeweekse cursus Anti-pasti & Dolce wordt ingegaan op de Italiaanse traditie van het bereiden van voorgerechten en nagerechten.

Bij de bereiding van de voorgerechten wordt de techniek van het grillen en sauteren van groenten behandeld. Van groenten als aubergine of courgette kan in combinatie met bijpassende ingrediënten en kruiden een overheerlijke Italiaanse involtino worden gemaakt.

Bij de bereiding van de nagerechten komt (onder andere) uiteraard de klassieker in de Italiaanse keuken aan bod, de tiramisu. U leert deze te bereiden en hiermee te variëren naar eigen smaak. De lekkere Italiaanse gerechten die we hebben bereid eten we natuurlijk gezellig samen op.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 99,95 euro p.p. Een zelfgeschreven reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.