Cursussen

Italiaans kerstmenu

Appel/Amarena kers/vanille ijs

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Kerst is één van de meest belangrijke feestdagen en familiemomenten van het jaar. Knus met zijn allen aan tafel wordt tijdens de donkere dagen het familiesamenzijn en winterse gezelligheid gevierd. Zonder lekker eten en drinken is deze viering natuurlijk niet compleet.

De meeste mensen willen het liefst thuis voor hun familie en naasten iets lekkers bereiden en serveren, maar de hoeveelheid werk en de mogelijkheid dat iets misschien niet helemaal zal lukken schrikt sommigen toch af.

Tijdens deze tweedaagse cursus leert u hoe u voor tussen de zes en tien mensen snel en zo makkelijk mogelijk een prachtige kerstmaaltijd met vijf gangen bereidt en serveert, zonder dat u heel de avond zelf in de keuken hoeft te staan.

U ontvangt aan het begin van de cursus een reader met theorie en recepten. Waar u welke ingrediënten haalt zal ook vermeld worden. De bereidde gerechten eten we na afloop gezellig gezamenlijk op in de sfeervolle eetzaal.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 109,95 euro p.p.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.