Italiaanse Workshops

Italiaanse kookworkshop

Een kookworkshop bij Smaak van het Zuiden combineert het bereiden van Italiaanse gerechten met wijn, ideaal voor vieringen, vanaf €54,95 p.p., met opties voor aanpassingen en uitbreidingen.

Vegetarisch Italiaans

Ontdek de veelzijdigheid van groenten in de Italiaanse keuken met Smaak van het Zuiden’s vegetarische workshop. Maak gerechten als Parmigiana di Melanzane, Pasta al limone, Courgette involtini, Insalata di verdure grillata vanaf €52,95 p.p.

Exclusief Italiaans

De workshop Exclusief van Smaak van het Zuiden laat u koken met exclusieve ingrediënten zoals truffels, asperges en Sashimi kwaliteit tonijn of Rubia Gallega rundvlees, uiteraard met opties voor topwijnen zoals Barolo, Amarone della Valpolicella of Taurasi. Vanaf €75,00 per couvert.

Anti pasti / Tapas

Leer tijdens de Anti-pasti / Tapas workshop van Smaak van het Zuiden 6 Italiaanse kleine gerechten bereiden, gevolgd door een heerlijk dessert, voor €59,95 p.p. Geschikt voor groepen vanaf 8 personen.

Italiaans thuis

Smaak van het Zuiden biedt thuis kookworkshops aan, waarbij u een driegangenmenu bereidt, met keuze uit een verrassingsmenu of à la carte, beginnend bij €59,95 per couvert, inclusief vers brood en een antipasto.