Workshops

Vegetarisch Italiaans

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

De Italiaanse keuken is bij uitstek een keuken van veel groente. Er zijn veel traditionele en creatieve gerechten binnen de Italiaanse keuken zonder vlees of vis. Ik werk daarom uit principe ook niet met vleesvervangers, want groente zijn het meest veelzijdige en ondergewaardeerde ingrediënt van de Europese keuken. Ze zijn lekker en gezond.

Niemand die bij mij de Siciliaanse klassieker Parmigiana di Melanzane heeft gegeten heb ik ooit gehoord dat hij of zij iets miste. Laat u dus verrassen door bijvoorbeeld: Gegrilde groente uit de oven met Mozzarella di Buffala, Gevulde paprika met Gorgonzola, Pasta e Pesto, Paddestoelenrisotto met gegrilde Portobello, Princesseboontjes salade met geconfijte knoflook, pistache en Pecorino of Gegrilde courgette involtini met ricotta en tijm.

Een vegetarische workshop kunt u volgen vanaf vijf personen (zie workshopvoorwaarden) en kost vanaf €48,50, exclusief wijn.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Workshop

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze Workshop. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.

Navigatie