Anti pasti / Tapas
De Spaanse keuken staat bekend om zijn tapas. Lekkere, leuke & kleine gerechten, die in een ongedwongen sfeer in alle rust worden gegeten. De Italiaanse keuken heeft ook een rijke traditie van kleine gerechten die vaak voorafgaand aan de maaltijd worden gegeten: Denk eens aan koude gerechten zoals: Pesto ala Genovese, groene en zwarte olijven tapenade, Gegrilde courgette involtini/tijm/munt, Gegrilde groene asperges/Parmiggiano Reggiano, Eieren gevuld met tonijn & spinazie of het minder bekende Patate con diavolicchio of warme gerechten zoals: Bruschetta, Courgette frittata/munt, Gehaktballetjes/ gegrilde tomatensaus of Garnalen/pancetta/Marsala roomsaus.
Tijdens deze workshop maakt u drie koude en drie warme gerechten. De avond wordt afgesloten met een lekker dessert zoals een Kruidkoek tiramisu/gouden kiwi/Amaretto of een Panacotta/mangocoulis/caramelslagroom.
De avond begint, net als de reguliere Italiaanse workshop met vers brood en olijfolie en 1 antipasto van het huis & water.
De workshop duurt 4½ uur en kost €59,95 p.p.
Een Anti-pasti / Tapas workshop kunt u volgen vanaf zes personen.