Workshops

Anti pasti / Tapas

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

De Spaanse keuken staat bekend om zijn tapas. Lekkere, leuke & kleine gerechten, die in een ongedwongen sfeer in alle rust worden gegeten. De Italiaanse keuken heeft ook een rijke traditie van kleine gerechten die vaak voorafgaand aan de maaltijd worden gegeten: Denk eens aan koude gerechten zoals: Pesto ala Genovese, groene en zwarte olijven tapenade, Gegrilde courgette involtini/tijm/munt, Gegrilde groene asperges/Parmiggiano Reggiano, Eieren gevuld met tonijn & spinazie of het minder bekende Patate con diavolicchio of warme gerechten zoals: Bruschetta, Courgette frittata/munt, Gehaktballetjes/ gegrilde tomatensaus of Garnalen/pancetta/Marsala roomsaus.

Tijdens deze workshop maakt u drie koude en drie warme gerechten. De avond wordt afgesloten met een lekker dessert zoals een Kruidkoek tiramisu/gouden kiwi/Amaretto of een Panacotta/mangocoulis/caramelslagroom.

De avond begint, net als de reguliere Italiaanse workshop met vers brood en olijfolie en 1 antipasto van het huis & water.

De workshop  duurt 4½ uur en kost €59,95 p.p.

Een Anti-pasti / Tapas workshop kunt u volgen vanaf zes personen.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Workshop

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze Workshop. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.

Navigatie