Workshops

Italiaanse kookworkshop

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Bent u jarig (geweest), jubileert u of zijn uw ouders 30 jaar getrouwd of houdt u gewoon van koken? Een kookworkshop is een gezellige en actieve manier om uw feestje te vieren op de datum die u wenst. Je bent lekker bezig, je kan met iedereen gezellig praten en daarna wacht er een lekker menu met bijpassende wijn. Bij Smaak van het Zuiden draait het om de Italiaanse keuken: De bakermat van de Europese keuken. U kunt zowel creatieve gerechten als traditionele gerechten bereiden.

Tijdens de kookworkshop bereidt u een drie-gangen menu. Elk menu wordt voorafgegaan door vers brood en Italiaanse olijfolie en 1 anti-pasto van het huis en er staat altijd een karaf water. U kunt zich door mijn menukaart laten inspireren of u kunt zich laten verrassen. Het reguliere verrassingsmenu kost €54,95 en het luxe verrassingsmenu €59,95. Een ala carte menu kost tussen de €65,00 en €75,00. Uiteraard kunt u bij het verrassingsmenu wel aangeven wat u absoluut niet lekker vindt of waar u allergisch voor bent. Vegetarisch is geen probleem. Een uitgebreidere anti-pasti gang is mogelijk voor slechts €5,95. U heeft dan 3 verschillende anti-pasti extra. Ongeacht de prijs werken werk ik alleen met verse en goede ingrediënten van het seizoen. Alleen de exclusiviteit van de ingrediënten en gerechten verschilt. U kunt al een avondje gezellig koken en tafelen vanaf zes personen.

Als u koken heel leuk vindt, dan is er ook de mogelijkheid om samen met een paar vrienden of familieleden een drie-gangen menu te bereiden voor de rest van uw familie (familie- en vriendendiner).

Nu is een kookworkshop zonder een bijpassend glas wijn uiteraard niet compleet. Gelukkig heb ik altijd voor u een goed bijpassend glas wijn. Mijn wijnwinkel heeft meer dan 300 verschillende wijnen uit alle windstreken, dus er is keus genoeg. Wijnen heeft u al vanaf €22,95 per fles. Er is ook altijd alcoholvrije wijn, Lurisia slowfood limonade en Italiaans speciaal bier van Baladin in huis. Een all-inclusive arrangementen voor grotere groepen is al mogelijk vanaf €59,95.

Heeft u buitenlandse familie of collega’s of familie? Zonder problemen kan de workshop in het Engels verzorgd worden.

Door mijn ervaring van meer dan 17 jaar jaar weet u zeker dat u bij Smaak van het Zuiden aan het juiste adres bent voor een gezellige en lekkere avond, waar u ook nog wat tips en trucs rijker vandaan komt.

Op Instagram en Facebook schrijf ik regelmatig over lekker en bijzonder eten en drinken.

Voorbeeld programma

(Datum: Altijd in overleg. Een middagsessie is ook mogelijk)

 • 18:00 uur tot 18:15 uur – Ontvangst
 • 18:15 uur tot 18:30 uur – Uitleg keuken en receptuur en indeling groepjes
 • 18:30 uur tot 21:45 uur – Voorbereiding (mise en place), koken en gezamenlijk opeten
 • 21:45 uur tot 22:00 uur – Natafelen en afsluiting

Alle punten nog even op een rijtje:

 • Echte Italiaanse gerechten en menu’s.
 • Grote menukaart (Menukaart) & maatwerk zonder extra kosten.
 • Er wordt alleen gewerkt met verse & goede ingrediënten van het seizoen.
 • Goede wijn-spijs combinaties en keuze uit bijna 300 wijnen.
 • Recepten mogen mee naar huis genomen worden.
 • 17 jaar ervaring.
 • Voldoende en kundige begeleiding.
 • Een workshop kan in het Engels gegeven worden.
 • Leuk, lekker & betaalbaar.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Workshop

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze Workshop. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.

Navigatie