Workshops

Italiaans thuis

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Smaak van Zuiden komt graag bij u thuis. In de beslotenheid en vertrouwdheid van uw eigen huis kunt u met u eigen familie en/of vrienden een besloten en kleinschalige workshop organiseren.

Tijdens de kookworkshop bereidt u een drie-gangen menu. U kunt zich door mijn menukaart laten inspireren of u kunt zich laten verrassen.  Het luxe verrassingsmenu kost €59,95. Een ala carte menu kost tussen de €62,50 en €72,50. Uiteraard kunt bij het verrassingsmenu wel aangeven wat u absoluut niet lekker vindt of waar u allergisch voor bent. De couvert prijs is inclusief vers brood met olijfolie en één anti-pasto van het huis. Een uitgebreidere anti-pasti gang is mogelijk voor slechts € 3,95. U heeft dan 3 verschillende anti-pasti extra. Ik werk alleen met verse en goede ingrediënten van het seizoen. All-inclusive arrangementen zijn al mogelijk vanaf €69,95

 

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Workshop

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze Workshop. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.

Navigatie