Workshops

Italiaans thuis

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus / workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan om contact met ons op te nemen. Wij zullen u informeren over deze cursus / workshop en uw vragen beantwoorden. Klik hier indien u direct wenst in te schrijven voor deze cursus / workshop.

Smaak van Zuiden komt graag bij u thuis. In de beslotenheid en vertrouwdheid van uw eigen huis kunt u met u eigen familie en/of vrienden een besloten en kleinschalige workshop organiseren.

Tijdens de kookworkshop bereidt u een drie-gangen menu. U kunt zich door mijn menukaart laten inspireren of u kunt zich laten verrassen. Het reguliere verrassingsmenu kost €48,50, het luxe verrassingsmenu €53,95. Een ala carte menu kost tussen de €52,50 en €62,50. Uiteraard kunt bij het verrassingsmenu wel aangeven wat u absoluut niet lekker vindt of waar u allergisch voor bent. De couvert prijs is inclusief vers brood met olijfolie en één anti-pasto van het huis. Een uitgebreidere anti-pasti gang is mogelijk voor slechts €6,50. U heeft dan vijf verschillende anti-pasti extra. Ongeacht de prijs werken werk ik alleen met verse en goede ingrediënten van het seizoen. Alleen de exclusiviteit van de ingrediënten en gerechten verschilt.

Nu is een kookworkshop zonder een bijpassend glas wijn uiteraard niet compleet. Gelukkig heb ik altijd voor u een goed bijpassend glas wijn. Mijn wijnwinkel heeft meer dan 300 verschillende wijnen uit alle windstreken, dus er is keus genoeg. Wijnen heeft u al vanaf €16,95 per fles. Er is ook altijd alcoholvrije wijn, Lurisia slowfood limonade en Italiaans speciaal bier van Baladin in huis. All-inclusive arrangementen zijn al mogelijk vanaf €55,00.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Workshop

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze Workshop. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.

Navigatie