Workshops

Exclusief Italiaans

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Veel bijzondere, smaakvolle en fantastische ingrediënten worden vanwege de beperkte verkrijgbaarheid en de relatief hoge kostprijs niet zo vaak op de menukaart gezet. Soms is er ook gebrek aan bereidingservaring die ervoor zorgt, dat het toch net niet helemaal smaakt zoals u had verwacht.

Met de workshop Exclusief biedt Smaak van het Zuiden u de mogelijkheid om producten van de allerhoogste kwaliteit, supervers en verder van onberispelijke herkomst in de workshop te verwerken en te bereiden tot de allerlekkerste gerechten die u ooit heeft geproefd.

Verse pasta met vers geraspte zwarte of witte truffel, Filetto Rossini van sous vide gegaarde Wagyu biefstuk, Solgiole (tongfilet) ala Fiorentina, door mij in de studio uitgefileerde St Pietro (Zonnevis)/courgette/venkel/zachte aardappelpuree of een echte Bouillabaisse.

Bij deze workshop is er tevens de mogelijkheid om bijzondere en passende wijnen bij te drinken: Een bekroonde Barolo of Amarone, Spaanse wijnen van Alvaro Palacios of een Bourgogne 1e cru. Het kan allemaal.

De couvertprijs van een driegangen menu Exclusief is vanaf €75,00. Voor de bijpassende wijnen hanteert Smaak van het Zuiden een kurkgeld van €10,00 bovenop de reguliere winkelprijs.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Workshop

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze Workshop. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.

Navigatie