Workshops

Italiaanse kookworkshop

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus / workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan om contact met ons op te nemen. Wij zullen u informeren over deze cursus / workshop en uw vragen beantwoorden. Klik hier indien u direct wenst in te schrijven voor deze cursus / workshop.

Bent u jarig (geweest), jubileert u of zijn uw ouders 30 jaar getrouwd of houdt u gewoon van koken? Een kookworkshop is een gezellige en actieve manier om uw feestje te vieren op de datum die u wenst. Je bent lekker bezig, je kan met iedereen gezellig praten en daarna wacht er een lekker menu. Bij Smaak van het Zuiden draait het om de Italiaanse keuken: De bakermat van de Europese keuken. U kunt zowel creatieve gerechten als traditionele gerechten bereiden.

Tijdens de kookworkshop bereidt u een drie-gangen menu. Elk menu wordt voorafgegaan door vers brood en Italiaanse olijfolie en 1 anti-pasto van het huis en er staat altijd en karaf water. U kunt zich door mijn menukaart laten inspireren of u kunt zich laten verrassen. Het reguliere verrassingsmenu kost €54,95 het luxe verrassingsmenu €59,95. Een ala carte menu kost tussen de €65,00 en €75,00. Uiteraard kunt u bij het verrassingsmenu wel aangeven wat u absoluut niet lekker vindt of waar u allergisch voor bent. Een uitgebreidere anti-pasti gang is mogelijk voor slechts €5,95. U heeft dan 3 verschillende anti-pasti extra. Ongeacht de prijs werken werk ik alleen met verse en goede ingrediënten van het seizoen. Alleen de exclusiviteit van de ingrediënten en gerechten verschilt. U kunt al een avondje gezellig koken en tafelen vanaf zes personen.

Als u koken heel leuk vindt, dan is er ook de mogelijkheid om samen met een paar vrienden of familieleden een drie-gangen menu te bereiden voor de rest van uw familie (familie- en vriendendiner).

Nu is een kookworkshop zonder een bijpassend glas wijn uiteraard niet compleet. Gelukkig heb ik altijd voor u een goed bijpassend glas wijn. Mijn wijnwinkel heeft meer dan 300 verschillende wijnen uit alle windstreken, dus er is keus genoeg. Wijnen heeft u al vanaf €22,95 per fles. Er is ook altijd alcoholvrije wijn, Lurisia slowfood limonade en Italiaans speciaal bier van Baladin in huis. All-inclusive arrangementen voor grotere groepen zijn al mogelijk vanaf €57,50.

Heeft u buitenlandse familie of collega’s of familie? Zonder problemen kan de workshop in het Engels verzorgd worden. Door mijn ervaring van meer dan 15 jaar jaar weet u zeker dat u bij Smaak van het Zuiden aan het juiste adres bent voor een gezellige en lekkere avond, waar u ook nog wat tips en trucs rijker vandaan komt.

Op Instagram en Facebook schrijf ik regelmatig over lekker en bijzonder eten en drinken.

Voorbeeld programma

(tijden altijd in overleg, een middagsessie is ook mogelijk)

 • 18:00 uur tot 18:15 uur – Ontvangst
 • 18:15 uur tot 18:30 uur – Uitleg keuken en receptuur en indeling groepjes
 • 18:30 uur tot 21:45 uur – Voorbereiding (mise en place), koken en gezamenlijk opeten
 • 21:45 uur tot 22:00 uur – Natafelen en afsluiting

Alle punten nog even op een rijtje:

 • Echte Italiaanse gerechten en menu’s.
 • Grote menukaart (Menukaart) & maatwerk zonder extra kosten.
 • Er wordt alleen gewerkt met verse & goede ingrediënten van het seizoen.
 • Goede wijn-spijs combinaties en keuze uit bijna 300 wijnen.
 • Recepten mogen mee naar huis genomen worden.
 • 15 jaar ervaring.
 • Voldoende en kundige begeleiding.
 • Een workshop kan in het Engels gegeven worden.
 • Leuk, lekker & betaalbaar.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Workshop

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze Workshop. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.

Navigatie