Cursussen

Gastronomisch Italië

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

Als meer ervaren kok wilt u graag de Italiaanse keuken verder leren kennen. Tevens wilt u graag tips en vingerwijzingen om uw eigen creativiteit te stimuleren. Originaliteit, aandacht voor opmaak, techniek en timing op een hoger niveau zijn de sleutel woorden van deze tweeweekse lessenreeks. De twee drie-gangen menu’s die u bereidt zullen u verrassen. De gerechten zijn origineel, gastronomisch en perfect op elkaar afgestemd. Uiteraard wordt de bereiding afgesloten met een gezellig diner.

Kosten

Het cursusgeld bedraagt 109,95 euro p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.