Cursussen

De bergen en de zee van Ligurie

Lees de onderstaande informatie goed door. Wenst u meer informatie over deze cursus/workshop? Klik dan hier om naar onze contactpagina te gaan. Ik informeer u graag vrijblijvend. U kunt me ook bellen of Whatsappen (06 551 016 96). Klik hier indien u zich direct wenst in te schrijven voor deze cursus/workshop.

De Franse Provence loopt rechts, aan de kust door in de Italiaanse bloemen Riviera. Veel mooie steden, strand en bergen zijn het kenmerk van Ligurië.  Verse (gevulde) pasta, basilicum, citrusvruchten Taggiasca olijven en olijfolie en walnoten kenmerken deze keuken. Tagliatelle/citroenroomsaus. Trofie al pesto ala Genovese, Salade/Mozzarella/tonijn/Taggiasca olijven/Kumquat/Basilicum, Gesauteerde zeebaarsfilet/courgette/citroen en Kipkarbonades/roomsaus/paddenstoelen/walnoten  staan in ieder geval op het menu.

Kosten
Het cursusgeld bedraagt €99,95 p.p. Een reader met theorie en recepten wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.

Inschrijven

Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in of stuur een e-mail naar info@smaakvanhetzuiden.nl om u op te geven voor dezer cursus / workshop. U krijgt dan aanvullende informatie toegestuurd.

Inschrijfformulier Cursus

Vul het inschrijfformulier in om u op te geven voor deze cursus. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden! Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hier ons aanbod van cursussen.

Let op: wij bieden ook workshops aan voor grotere groepen. Bekijk hiervoor ons aanbod van workshops.
Laat dit veld leeg indien u nog geen gewenste datum hebt. Wij zullen contact met u opnemen om met u een passende datum uit te kiezen.